Het gezicht achter Lieveluiers.nl

Wie zit er nou achter Lieveluiers.nl? Ik kreeg vaak de vraag via de e-mail of via Facebook.
Nou daar gaan we dan!

Ik ben Sjoukje Hiemstra-Westerbeek, 32 jaar oud, getrouwd met een mariene bioloog en trotse mem van twee dochters, oktober '15 en april '18. Woonachtig te Zandhuizen, een klein plattelands dorpje, in de provincie Friesland.
Van huis uit ben ik paraveterinair en gekwalificeerd dierentuin medewerker. Na jaren te hebben gewerkt op een spoedkliniek voor honden en katten en in 2 verschillende Nederlandse dierentuinen belande ik bij Diergeneeskunde in Utrecht waar ik deel uit maakte van het onderzoek naar de doodsoorzaak van bruinvissen en andere walvisachtigen.
Tijdens mijn werkzaamheden bij Diergeneeskunde ontmoete ik mijn man. Na een aantal maanden emigreerde mijn man naar Bonaire voor zijn werk en 4 maanden later volgde ik ook. Op Bonaire waren wij ons erg bewust van het impact wat we hebben op het milieu. Wat in Nederland zo vanzelf sprekend was, het scheiden van glas of plastic, is daar niet echt aan de orde. Gelukkig gaat ook Bonaire vooruit en wordt het scheiden van afval wel meer gestimuleerd. 

In 2015 raakte ik in verwachting van Jildou. Ergens had ik in mijn hoofd iets opgeslagen over wasbare luiers. Hoe en wat, daar kan ik geen antwoord op geven. Ik wist van het bestaan af, maar verder was het een groot wazig beeld. Net als vele anderen belande ook ik het het bos der wasbare luiers. Al snel kwamen de vragen, wat, hoe, wie, waar? Maar snel was ik er uit. De beste optie was huren! Alle soorten en maten die Lieveluiers.nl in haar assortiment had kreeg ik het huurpakket en dan kon ik 3 maanden lang naar hartelust uitproberen. Met eigenlijk 2 vragen in ons achterhoofd. Welk systeem en is het wat voor ons. De 2e vraag was eigenlijk al wel beantwoord tijdens de zwangerschap. Ja wij gaan wasbaar luieren. Voor ons was de grote reden de impact op het milieu, daarna kwamen pas het financiële plaatje en dat het beter is voor je kindje. Na 3 maanden waren mijn man en ik eruit welk systeem voor ons en voor Jildou werkte. 

In het voorjaar van 2016 had ik nog wat nodig voor Jildou en kwam ik weer bij Lieveluiers.nl terecht. Ik zag daar een kleine banner staan met 'overname' gezocht. Deze kans liet ik niet ongemerkt voorbij gaan en op 28 juli 2016 zette ik de bestelknop weer op actief! Ik ben Kirsten, de oud eigenaresse en oprichtster van Lieveluiers.nl ook erg dankbaar dat ze mij deze mooie kans heeft gegund. Nu werk ik fulltime vanuit huis aan Lieveluiers.nl.

Afgelopen jaren is Lieveluiers.nl gegroeid, merken toegevoegd, merken hebben ons verlaten om welke reden dan ook. Maar ook de categorie vrouw toegevoegd. Want zelf vond ik het het maar wat onhandig dat als ik iets wasbaars voor mezelf nodig had (zoogcompressen bijvoorbeeld) dat ik die niet in dezelfde webwinkel kon kopen als de luiers ;-) 
Lieveluiers.nl kenmerkt zich in het wasbare luier land door haar merken. 95% van onze merken worden geproduceerd in Amerika of in Canada. Voor bepaalde producten is de keuze gemaakt om deze uit Europa te halen, dit vanwege de verkoopprijs voor jullie, de klant. Lieveluiers.nl onderscheid zich met bijvoorbeeld Blueberry van de andere retailers door de meest exclusieve prints aan te bieden.

Nadat je dit hebt gelezen ga je weer terug naar de oorsprong van je bezoek aan mijn webwinkel. De wasbare luiers.
Je staat waarschijnlijk net als mij in begin 2015 voor dat bos waar je niet uitkomt. 
Stel al je vragen! Want geen enkele vraag is gek. Neem gerust contact op via het contact formulier, telefonisch, via WhatsApp of via Facebook. 
Ik help je graag!

Hartelijke groet,
Sjoukje 

winkelwagen

winkelwagen is leeg

bekijk winkelwagen

Volg ons op

facebook
Mis ons nieuws en onze aanbiedingen niet!

Veilig betalen

idealicoon bo.png

Klik HIER voor onze verzendtijden

vandaag verzonden