Geffen Baby Snapless Sized Fitted

Artikel 1 Van 2 Volgende
€ 7,95 (inclusief 21% btw)

De snapless fitted van het Amerikaanse merk Geffen Baby zijn voorgevormde luiers zonder sluiting. Je sluit deze luiers met een Snappi of een Boingo. Uit eigen ervaring blijkt dat voor pasgeboren kindjes en nog niet hele beweegelijke kindjes sluiten met een cover voldoende is. Voor grotere kinderen en zeer beweegelijke kinderen sluit de voorgevormde luier mooier aan als je deze sluit met een Snappi of Boingo. Vergelijk de snapless fitted met een prefold zonder dat je ze hoeft te vouwen!

De voorgevormde luiers zijn gemaakt in Pakistan. Ze bestaan uit 8 lagen van 100% katoen en zijn zeer abosrberend. Ze vallen slank en blijven erg zacht na gebruik. Zowel aan de been- als aan de rugzijde vind je weg gewerkt elastiek. Daarnaast is er meer dan voldoende ruimte om extra absorptie toe te voegen.

Deze voorgevormde luiers komen in 4 verschillende maatvoeringen.

  • XS pasgeboren tot ca. 4,5 kg, oranje stiksel
  • Small 4 tot ca. 7 kg, blauw stiksel
  • Medium 7 tot ca. 11 kg, groen stiksel
  • Large 9,5 tot 14+ kg, rood stiksel

Het absorptie vermogen ligt tussen de 200 en de 350 ml. Dit is afhankelijk van de maatvoering (maximale absorptie, gegevens van Geffen Baby).

De luiers krimpen iets in de was.

Geffen Baby is een Amerikaans merk welke heel nauw betrokken is bij elke stap in het productie proces. Geffen Baby is begonnen als een textielproductiebedrijf in Los Angeles en zag dat er behoefte was aan natuurlijke baby producten. Geffen Baby produceert hun eigen textiel in hun eigen fabriek hierdoor kunnen ze elke stap van begin tot eind in de hand hebben. Na jaren van testen en verbeteren is de combinatie 60% hennep en 40% biologisch katoen ontstaan, een duurzame en zeer absorberende combinatie. Geffen Baby heeft hierdoor de meest absorberende prefolds op de markt gebracht en prachtige zeer absorberende universele boosters. 95% van de Geffen producten worden in de VS geproduceert, de resterende 5% vind de herkomst in Pakistan.

© 2019 - 2021 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel