Boingo 'Athlete Red'

Vorige Artikel 4 Van 5 Volgende
€ 9,85 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

De Boingo Snaps worden per twee stuks verkocht. Wil je alleen een setje Boingo Snaps bestellen? Stuur dan een e-mail met je NAW gegevens naar info@lieveluiers.nl of neem contact op via het contactformulier. De verzendkosten voor een setje Boingo Snaps binnen Nederland zijn € 1,82, vervolgens ontvang je een factuur per e-mail voor de betaling.

Zet je prefold, vouwluier of snapless voorgevormde luier vast met de Boingo Snap.

Een veilig alternatief voor de 'ouderwetse' luierspeld. De Boingo Snap haak je vast in de stof van je luier met de weerhaakjes. Voor een pasgeboren kindje heb je aan 1 snap voldoende. Voor de grotere kindjes gebruik je het gehele setje Boingo Snaps.

Let op, zorg er altijd voor dat er een vinger onder de snap kan komen, zo zorg je ervoor dat ze niet te strak gezet worden.


De Boingo's worden verantwoord geproduceert in Taiwan van zeer sterke medische silliconen. Het materiaal is zacht en zeer buigzaam. Ze zijn vrij van lood, latex, PVC, BPA en ftalaten. En ze zijn voor 100% recyclebaar!


Waar de Snappi's naar verloop van tijd vervangen dienen te worden, kun je de Boingo Snap van geboorte tot zindelijkheid door gebruiken, vanzelfsprekend; mocht er slijtage ontstaan door gebruik dan is het raadzaam de Boingo Snap te recyclen.

© 2019 - 2022 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel