Snappi setje van 3

Vorige Artikel 2 Van 5 Volgende
€ 6,75 (inclusief btw)

De Snappi's worden per drie stuks verkocht. Wil je alleen Snappi's bestellen? Stuur dan een e-mail met je NAW gegevens naar info@lieveluiers.nl of neem contact op via het contactformulier. De verzendkosten voor 1 setje snappi's binnen Nederland zijn €1,82 vervolgens ontvang je per e-mail een factuur voor de betaling.


Zet je luier stevig vast zonder luierspelden!

De originele Snappi® Luierklem uit Zuid-Afrika heeft de luierwereld gerevolutioneerd. Dit all-in-one luierklemmetje biedt een praktische en betrouwbare manier om een prefold-, vouw- of contourluier vast te zetten. Snappi's® zijn gemaakt van rekbaar non-toxisch materaal. Ze zijn latex- en siliconen vrij. De armen in T-vorm hebben grippunten aan de uiteinden die in de luierstof blijven haken om de luier stevig vast te zetten met genoeg natuurlijke beweeglijkheid voor het comfort van je baby. Gebruik altijd een overbroekje over de luier met Snappi om te voorkomen dat de Snappi ergens achter blijft haken en losraakt.

Aan alle uiteinden van de Snappi zitten lusjes. Deze lusjes kun je gebruiken om over de puntjes heen te vouwen wanneer je de Snappi niet in gebruik hebt. Gebruik deze lusjes NIET om aan te trekken wanneer je de Snappi vast wilt zetten aan de luier.

Gebruiksaanwijzing

Stretch de Snappi een aantal keer voor het eerste gebruik, om de elasticiteit te verbeteren.
Houd de luier met 1 hand vast en maak de Snappi met je andere hand vast in drie simpele stappen:
howto stap 1howto stap 2howto stap 2
Zorg ervoor dat de Snappi goede grip heeft in de luierstof en dat het met alle drie de armen goed vast zit. De drie punten van spanning zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat de Snappi niet los komt.

© 2019 - 2022 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel