Geffen Baby Hemp Cotton Fleece Prefolds

Artikel 1 Van 1
€ 10,95 (inclusief 21% btw)

De fantastische Geffen Baby prefolds hebben we nu ook in de fleece variant. Ontzettend zacht en nog absorberender! De prefolds zijn 4-laags en bestaan uit een mix van 60% hennep en 40% biologisch katoenen fleece. Super slank en super absorberend. Zeer geschikt voor veel-plassers en gedurende de nachten.

Deze prefolds komen in 4 verschillende maatvoeringen.

Maatvoering:

  • XS (oranje) 0 tot 3 maand, oranje stiksel, ca. 266 ml aan absorptie, ongewassen een ca. afmeting van 31,7 x 34,2 cm, gewassen een ca. afmeting van 26 x 28.5 cm.
  • Small (groen) 3 tot 6 maanden, groen stiksel, ca. 384 ml aan absorptie, ongewassen een ca. afmeting van 36,8 x 40,6 cm, gewassen een ca. afmeting van 31.1 x 34.2 cm.
  • Medium/Large (Lavendel) 6 tot 12+ maanden, paare stiksel, ca. 473 ml aan absorptie, ongewassen een ca. afmeting van 40,6 x 47 cm, gewassen een ca. afmeting van 34,9 x 38.7 cm. Deze maat is te gebruiken tot de zindelijkheid. 
  • Extra large (Navy) 18 maand tot zindelijkheid, blauw stiksel, ca. 680 ml aan absorptie, ongewassen een ca. afmeting van 45.7 x 54.6 cm, gewassen een ca. afmeting van 40.6 x 46.3 cm.

Wij hebben de maten XS, S en M/L in ons standaard assortiment. De maat M/L is geschikt to de zindelijkheid. Maat XL is wel op verzoek te bestellen.

De ca. afmetingen na het wassen en het ca. absorptie vermogen zijn afhankelijk van de productie 'batch', vandaar dat de getallen ook circa zijn. Voor de duidelijkheid: deze absorptiegegevens zijn getest door Geffen Baby.

De prefolds krimpen nog 10-15% tijdens het wassen. Het absorptie vermogen is pas bereikt na 8 tot 10 was- en droog beurten.

Je sluit de prefolds met een Snappi, Boingo snap of je vouwt deze in drieën. De prefolds zijn uitermate geschikt om te gebruiken in padfold (in drieën gevouwen). Alle overbroekjes uit ons assortiment passen met deze prefolds.

Geffen Baby is een Amerikaans merk welke heel nauw betrokken is bij elke stap in het productie proces. Geffen Baby is begonnen als een textielproductiebedrijf in Los Angeles en zag dat er behoefte was aan natuurlijke baby producten. Geffen Baby produceert hun eigen textiel in hun eigen fabriek hierdoor kunnen ze elke stap van begin tot eind in de hand hebben. Na jaren van testen en verbeteren is de combinatie 60% hennep en 40% biologisch katoen ontstaan, een duurzame en zeer absorberende combinatie. Geffen Baby heeft hierdoor de meest absorberende prefolds op de markt gebracht en prachtige zeer absorberende universele boosters. 95% van de Geffen producten worden in de VS geproduceerd (de prefolds en boosters), de resterende 5% vind de herkomst in Pakistan (fitteds).

© 2019 - 2021 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel