Geffen Baby Absorbers

Artikel 1 Van 6 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)

Per 3 stuks verkocht. Het kan zijn dat je inleggers zonder verpakking naar je toe komen. Geffen Baby is aan het experimenteren qua verpakkingen. 

De Geffen Baby Absorbers zijn zeer slank en toch ontzettend absorberend. De unieke combinatie van 60% hennep met 40% biologisch katoen vind je nergens anders. Hennep is sterk, duurzaam en heeft een enorm groot absorptie vermogen. Daarnaast heeft hennep antimicrobiële en antischimmel eigenschapen.

Geffen Baby heeft diverse soorten aan inleggers, binnen ons assortiment vind je 5 verschillende One-size varianten. Je kunt de inleggers op verschillende manieren gebruiken, combineer ze met een prefold, gebruik ze alleen in een overbroekje, voeg ze toe voor net dat beetje extra tijdens een lange autorit of voor de lange nachten. De inleggers zijn universeel waardoor je ze in elk willekeurig luier systeem / merk kunt gebruiken. 

  • De Super Absorber bestaat uit 5 lagen hennep en biologisch katoen fleece. Ongewassen heeft de Super Absorber een afmeting van ca. 13,9 x 33 cm, gewassen komt de inlegger op een afmeting van ca. 12,7 x 27,9 cm. De inlegger neemt ca. 147 ml aan vocht op. De inlegger heeft een groen stiksel.
  • De Quick Absorber bestaat uit 5 lagen hennep en biologisch katoen jersey. Ongewassen heeft de Quick Absorber een afmeting van ca. 13,9 x 33 cm, gewassen komt de inlegger op een afmeting van ca. 11,4 x 31,7 cm. De inlegger neemt ca. 118 ml aan vocht op. De inlegger heeft een wit stiksel.
  • De High Absorber bestaat uit 2 lagen hennep en biologisch katoen jersey en 3 lagen hennep en biologisch katoen fleece. Ongewassen heeft de High Absorber een afmeting van ca. 13,9 x 33 cm, gewassen komt de inlegger op een afmeting van ca. 12,1 x 28 cm. De inlegger neemt ca. 133 ml aan vocht op. De High Absorber neemt sneller vocht op dan de Quick Absorber. De inlegger heeft een wit stiksel. 
  • De Quick Plus Absorber bestaat uit 5 lagen hennep en biologisch katoen jersey. Ongewassen heeft de Quick Plus Absorber een afmeting van ca. 15,2 x 43,2 cm, gewassen komt de inlegger op een afmeting van ca. 12 x 40.5 cm. De inlegger neemt ca. 163 ml aan vocht op. De inlegger heeft een beige stiksel. 
  • De Super Plus Absorber bestaat uit 5 lagen hennep en biologisch katoen fleece. Ongewassen heeft de Super Plus Absorber een afmeting van ca. 15,2 x 43,2 cm, gewassen komt de inlegger op een afmeting van ca. 13,3 x 36,2 cm. De inlegger neemt ca. 192 ml aan vocht op. De inlegger heeft een donkerbruin stiksel.

Na verloop van tijd kan de fleece laag van de inleggers wat pillen.

De afmetingen na het wassen en het absorptie vermogen is afhankelijk van productie 'batch', vandaar dat de getallen ook circa indicatie zijn.

Geffen Baby is een Amerikaans merk welke heel nauw betrokken is bij elke stap in het productie proces. Geffen Baby is begonnen als een textielproductiebedrijf in Los Angeles en zag dat er behoefte was aan natuurlijke baby producten. Geffen Baby produceert hun eigen textiel in hun eigen fabriek, hierdoor kunnen ze elke stap van begin tot eind in de hand hebben. Na jaren van testen en verbeteren is de combinatie 60% hennep en 40% biologisch katoen ontstaan, een duurzame en zeer absorberende combinatie. Geffen Baby heeft hierdoor de meest absorberende prefolds op de markt gebracht en prachtige zeer absorberende universele boosters. 95% van de Geffen producten worden in de VS geproduceerd, de resterende 5% vind de herkomst in Pakistan.

© 2019 - 2022 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel