Lieveluiers.nl kenmerkt zich door voor een groot gedeelte Amerikaanse en Canadese merken aan te bieden. Het overgrote gedeelte van de producten vind de volledige herkomst in de VS of Canada. Al onze merken van luiers tot wet bags en luierklemmetjes worden eerlijk en duurzaam geproduceerd en zijn door mij en mijn gezin allemaal getest. 

Lieveluiers.nl is binnen Nederland exclusief retailer voor BestBottom, Geffen Baby, Imagine Baby, Sweet Pea Diapers, AppleCheeks, MuslinZ en CJ's BUTTer. Diverse merken geven regelmatig 'limited edition' printjes uit, als het even lukt dan bieden wij deze aan. We hebben luiers en andere andere producten in ons assortiment voor ieders budget. We hebben onze bestaande merken geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid, en prijs - kwaliteit verhouding.

 

Van de diverse merken hebben wij een selectie van het beschikbare assortiment op voorraad. Het is vaak ook mogelijk om producten te bestellen die niet standaard in het assortiment beschikbaar zijn. Wil je graag iets buiten het standaard assortiment bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier of via info@lieveluiers.nl. Je dient wel rekening te houden met een langere levertijd, vooruit betaling van 50% van het bestelbedrag en dat je de producten niet kunt retourneren. 

 

 

© 2019 - 2023 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel