All-in-one (AIO)

De naam zegt het al, een alles-in-1 luier, de All-In-One (AIO) luier bestaat uit één geheel. De absorberende kern zit vastgenaaid aan het waterdichte overbroekje. Hiermee heb je dus een luier die je in één keer aan en uit kunt doen, net als een wegwerpluier. Voor de oppas en kinderopvang / gastouder is dit dan ook een ideale luier. Over het algemeen zijn AIO's vrij lekgevoelig vanwege de pasvorm, maar voor overdag bij de juiste pasvorm zijn ze, zeker bij een korte verschoningstijd, heel handig. Een aantal luiers hebben een ruime pocket opening waardoor je gemakkelijk extra inleggers kunt toevoegen om de absorptie te verhogen, hierdoor kun je de verschoningstijd iets vergroten. 

Binnen ons assortiment vind je verschillende merken AIO's.

De AIO van AppleCheeks heeft een absorberende kern van 70% bamboe viscose en 30% katoen. Het is een One-Size AIO geschikt voor kindjes van ca. 3 tot 16 kg. 

De AIO van Blueberry heeft aan de binnenzijde een absorberende kern en vastgenaaide inlegger die samen bestaan uit 10 lagen biologisch katoen. De oude variant bestaat uit 10 lagen oogjes katoen. Tevens beschikt de AIO van Blueberry over een pocket opening. De Blueberry AIO is er in One-Size variant, geschikt voor kindjes van ca. 5 tot 16 kg en newborn variant, geschikt voor kindjes van ca. 2,7 tot 7 kg. 

De AIO van Mother-ease komt in twee varianten, Stay Dry en Organic Cotton. De Stay Dry variant heeft een binnenzijde gemaakt van hypoallergeen stay dry materiaal, deze is zeer geschikt voor kindjes met een extreem gevoelige huid. Dit stay dry materiaal is niet gemaakt van micro fleece zoals ander stay dry materiaal. De Organic Cotton variant heeft een zeer groot absorptie vermogen en is daardoor de enige AIO binnen ons assortiment die (bijgeboost) ook voor de nachten geschikt is. De One-Size AIO van Mother-ease is geschikt voor kindjes van ca. 3.7 tot 16+ kg. Ook is er een newborn AIO, geschikt voor kindjes van ca. 2,7 tot 5,5 kg.

De Natural All-in-one (NAIO) van Thirsties bestaat uit 11 lagen absorberend materiaal. De absorberende kern bestaat uit 3 lagen GOTS gecertificeerd biologisch katoen en de vastgenaaide inleggers bestaan uit 8 lagen hennep en biologisch katoen. De One-Size NAIO is geschikt voor kindjes van ca. 4 tot 18 kg. De newborn variant is geschikt voor kindjes van ca. 2,2 tot 6,5 kg.

De Smart Bottoms Dream Diaper 2.0 heeft een absorberende kern die bestaat uit een combinatie van 55% hennep en 45% katoen. Deze AIO heeft aan de binnenkant een lange inklikbare inlegger en een pocketopening. De Dream Diaper 2.0 is One-Size en geschikt voor kindjes van ca. 5 tot 16 kg. De newborn variant, de Smart Bottoms Born Smart 2.0, heeft aan de binnenkant een vastgenaaide inlegger en is geschikt voor kindjes van ca. 2,7 tot 7 kg.

 

© 2019 - 2023 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel