Snap-in-one (SIO)

Het Snap-in-one (ook wel bekend als all-in-two/AI2) systeem bestaat net als een tweedelig systeem uit twee delen. Een absorberend gedeelte en een overbroekje. Het verschil is echter dat het absorberende gedeelte van het SIO systeem met behulp van drukknoopjes in het overbroekje wordt geklikt. En dan heb je dus een luier die je in één keer aan kunt doen net als een all-in-one luier. Het grote voordeel ten opzichte van de all-in-one luier is dat dit systeem minder snel doorlekt, omdat het binnen gedeelte voor het grootste gedeelte los zit van het overbroekje. Daarnaast kan het overbroekje een aantal keer gebruikt worden en hoef je alleen het binnen gedeelte te vervangen. Was de overbroekjes om de zoveel dagen naar eigen inzicht of als er vaste ontlasting in zit. Het overbroekje droogt zeer snel en is dus zo weer klaar voor gebruik. De overbroekjes passen ook over prefolds en niet al te brede voorgevormde luiers. De SIO overbroekjes zijn verstelbaar door middel van de drukknopen rij en passen daardoor van geboorte tot zindelijkheid. 

 

Best Bottom

De bijbehorende inleggers komen in drie maatvoeringen. Maat S - groene stiksel is geschikt van geboorte tot ca. 6.5 kg, Maat M - wit stiksel is geschikt van ca. 5 tot 10 kg en Maat L - blauw stiksel is geschikt van ca. 7.3 tot 16+ kg.

De dag en nacht inleggers zijn in drie verschillende materiaal types verkrijgbaar: Stay dry; microvezel kern met een stay dry boven laag, Hennep/Biologisch katoen en Bamboe viscose. Tevens zijn er microboosters beschikbaar voor net dat beetje extra wat nodig kan zijn voor oudere kindjes, lange autorit of tijdens het slapen. De microboosters bestaan uit 2 lagen microvezel. 

 

Econaps

Een convertable AI2 luier te gebruiken als SIO luier of pocketluier. De binnenzijde is bekleed met suedecloth stay dry materiaal. De bijbehorende lange en korte bamboe inleggers kun je aan elkaar vast klikken en in het overbroekje klikken aan de voor- of achterzijde. Het One-size design past van newborn tot peuter, van ca. 3,5 kg tot 16 kg.

© 2019 - 2022 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel