Vouwluiers en strikluiers vallen onder het tweedelige systeem. Je hebt dus het absorberende binnengedeelte en een losse cover die water afstotend is.  Vouw- als strikluiers zijn een relatief goedkoop, zijn veelzijdig en snel drogend. 

Binnen ons assortiment vind je diverse soorten vouwluiers / prefolds van 100% katoen of een mix van hennep met biologisch katoen. Je sluit deze luiers met een Snappi of een Boingo.  

De Imagine Baby prefolds zijn in 2 varianten te krijgen; gebleekt en ongebleekt katoen. Ze bestaan uit 100% katoen en zijn geweven in Pakistan.  Ze komen in 4 verschillende maatvoeringen. De twee kleinste maten kun je ook goed als extra booster gebruik om de absortie te verhogen. Het unieke aan de Imagine Baby prefolds is dat deze niet de standaard afmetingen hebben al vele andere prefolds, ze zijn korter en wijder en hebben daardoor een unieke pasvorm. De Imagine Baby prefolds worden per 6 stuks verkocht. 

De Imagine baby Stretchy Bamboo Flats zijn gemaakt van een enkele laag bamboe viscose en zijn super slank en toch absorberend. Per 3 stuks verkocht. 

De Thirsties prefolds zijn gemaakt van een mix van hennep met biologisch katoen. Ze worden geweven in Amerika en komen in 2 maatvoeringen. Het unieke aan deze prefolds is de zogenoemde 'tunnel' in de luier. Hierdoor droogt de prefold sneller. Deze prefolds worden per stuk verkocht. 

De Geffen Baby prefolds zijn ook gemaakt van een mix van hennep met biologisch katoen en zijn enorm absorberend. Ze worden geweven in Amerika en komen in 4 verschillende maatvoeringen. Het absorptie vermogen van deze prefolds ligt tussen de ca. 200 en 530 ml. Ondanks het hoge gehalte aan hennep blijven deze prefolds enorm zacht. Ze worden per stuk verkocht. 

De MuslinZ hydrofiele luiers zijn gemaakt van een bamboe mix en enorm absorberend en zacht. Een ideale luier voor een newborn en voor het dagelijkse gebruik. Ze worden ontworpen in Engeland en geweven in Pakistan. 

De PopoLini strikluiers zijn te gebruiken van geboorte tot zindelijkheid, houd er rekening mee dat ze dun gebreid zijn en daardoor geen groot absorptie vermogen hebben. Je dient dus een extra booster toe te voegen om de luier goed absorberend te krijgen. 

 

 

© 2019 - 2022 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel