Tweedelig systeem

Het tweedelige systeem bestaat zoals de naam al zegt uit twee losse delen. Een absorberende binnen gedeelte en een waterdicht, maar ademend, overbroekje. De voorgevormde luier is het absorberende binnen gedeelte. Het tweedelige systeem is het minst pasvorm en lek gevoelig. Voorgevormde luiers hebben vaak een groot absorptie vermogen en zijn daarom uitermate geschikt voor de lange nachten. 

Binnen ons assortiment vind je 3 types voorgevormde luiers.

De Mother-ease Sandy is een voorgevormde luier welke je sluit met drukknoopjes aan de zijkant. Ze zijn verkrijgbaar in biologisch katoen en bamboe. De Sandy's komen in 4 veschillende maatvoeringen en hebben een ca. absorptie vermogen dat tussen de 300 en 500 ml ligt. Je kunt heel gemakkelijk extra inleggers toevoegen om de absorptie te verhogen. Je combineert de Sandy met diverse overbroekjes als de Thirsties Duo wrap, Sweet Pea One-size cover of met de Imagine Baby One-size cover. Tevens kun je gebruik maken van een wollen optrekbroekje. De Sandy is een zeer geschikte luier voor de lange nachten vanwege het hoge absorptie vermogen. 

De Geffen Baby Snapless Fitted is een luier van katoen welke je sluit met een snappi, boingo of alleen met een overbroekje. De snapless fitted komt in 4 verschillende maatvoeringen en het absorptie vermogen ligt tussen de ca. 200 en 350 ml. Je combineert deze luier met diverse overbroekjes of met een wollen optrekbroekje. 

De Imagine baby One-size Fitted is gemaakt van 3 lagen super zacht bamboe viscose met een inklikbare inlegger die bestaat uit 5 lagen babmoe viscose. Deze luier is geschikt van ca. 3,6 tot 16+ kg. Je combineert de Imagine baby voorgevormde luier met de diverse overbroekjes uit ons assortiment. 

 

© 2019 - 2022 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel