Overbroekjes zorgen ervoor dat de kleding droog blijft van je kindje bij het gebruik van het 2-delige systeem. Bij een goed sluitend overbroekje is de kans op doorlekken klein. Een overbroekje hoeft niet na elke verschoning vervangen te worden, je kunt deze uithangen of afnemen met een droge doek en direct weer gebruiken. Was de overbroekjes om de zoveel dagen naar eigen inzicht of als er vaste ontlasting in zit. Om fijn wasbaar te luieren zijn 5 tot 8 overbroekjes een mooi aantal. De overbroekjes in ons assortiment zijn gemaakt van PUL, TPU of dubbelgebreid merino wol.

De Blueberry Capri covers zijn beschikbaar in twee maatvoeringen, de newborn en One-Size variant. De Capri covers zijn uitermate geschikt met het gebruik van vouwluiers of losse inleggers. Ze passen ook over voorgevormde luiers maar dan komt de pasvorm wel erg precies. 

De Imagine Baby covers zijn beschikbaar in twee maatvoeringen, de newborn en One-size variant. Ze komen in drukknopen als klittenband sluiting. 

De Sweet Pea covers zijn beschikbaar in de One-size variant met drukknopen sluiting. 

De Mother-ease Rikki en Airflow wrap komen in diverse maatvoeringen. De Rikki sluit met klittenband en de Airflow met drukknopen aan de zijkant. De Airflow is uitermate geschikt voor buikslapende kindjes. 

De Thirsties Duo wrap komt in 3 maatvoeringen met een drukknopen sluiting en in 2 maatvoeringen met een klittenband sluiting. Maat 3 is voor nu enkel beschikbaar in een geselecteerd aantal prints en enkel in drukknopen sluiting. 

Wolbroekjes zijn optrekbaar en gaan in dezelfde kledingmaat als de kleding. Kies altijd 1 kledingmaat groter dan welke je kindje nu draagt. Dit i.v.m. krimp en vervilting. Wol is heerlijk verkoelend in de zomer en warm in de winter. Ideaal voor kindjes met een zeer gevoelige huid of voor de lange nachten. 

© 2019 - 2022 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel