Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent met je (gedeeltelijke) bestelling, kun je het retourneren binnen 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in op de dag van ontvangst. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. De producten dienen wel ongebruikt, ongewassen, in nieuwstaat en in de originele verpakking te zijn. 

Stuur een e-mail naar info@lieveluiers.nl o.v.v. Retourneren voordat je je bestelling terugstuurt. Vervolgens hebben we via de e-mail contact en ontvang je per e-mail het retour formulier. De retour verzendkosten komen voor je eigen rekening. Wel kun je gebruik maken van mijn gereduceerde verzend tarief. 

Op het moment dat je bestelling retour is ontvangen vind terugbetaling binnen 14 dagen plaats. In dien je gebruik maakte van het gereduceerde verzendtarief ontvang je het bestelbedrag minus de retour verzendkosten terug. 

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product ongebruikt, ongewassen, in nieuwstaat en nog in de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Kosten in geval van herroeping

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor de rekening van de ondernemer.

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Uitsluiting herroepingsrecht

De ondernemer kan het herroepingsrecht van de consument uitsluiten voor zover voorzien in lid 2 en 3. De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

d. die snel kunnen bederven of verouderen

© 2019 - 2023 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel