BabyBeeHinds is een Australisch bedrijf ontstaan in 2004 na een zoektocht naar de perfecte wasbare luier. Daarmee waren zij één van de eerste wasbare luier merken in Australië. Alle medewerkers binnen het bedrijf hebben ervaring met het gebruik van wasbare luiers. Door deze eigen ervaringen zijn de ontwerpen van de luiers door de tijd heen steeds wat veranderd en verbeterd en is het assortiment uitgebreid om de perfecte luiers te creëren. Er is keuze uit verschillende luiersystemen om aan ieders wensen te voldoen.

Binnen ons assortiment vind je de voorgevormde luiers van BabyBeeHinds. De enorm zachte en absorberende bamboo fitted en hemp fitted.

De luiers worden gemaakt in de fabriek in Qingdao. Al 15 jaar is deze fabriek de plek waar de luiers geproduceerd worden. Dit betekent dat de kwaliteit van de stoffen en het vakmanschap voor elk product jaar in jaar uit hetzelfde is. BabyBeeHinds is daarom enorm trots op het feit dat hun luiers in China gemaakt worden. De leiding van de fabriek is Europees. Er bestaan nauwe banden met het management en het team bestaande uit 40 werknemers. De fabriek is schoon en er wordt gewerkt onder goede arbeidsomstandigheden voor een goed salaris. De fabriek is al 40 jaar leidend op ecologisch en ethisch gebied.

 • BabyBeeHinds Bamboo Fitted
  BabyBeeHinds Bamboo Fitted

  One-Size voorgevormde luiers van BabyBeeHinds. Deze bamboe/ biologisch katoenen voorgevormde luier is een topper op het gebied van absorptie. De rug- en beenelastieken houden poepexplosies binnenboord.

  € 24,00
 • BabyBeeHinds Hemp Fitted
  BabyBeeHinds Hemp Fitted

  One-Size voorgevormde luier van het merk BabyBeeHinds. Deze hemp fitted luier is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Een mix van 55% hennep en 45% biologisch katoen. Ademend en enorm absorberend.

  € 24,00
© 2019 - 2022 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel