Petite Crown is opgericht door Mari in 2018. Het is een klein Californisch bedrijf met Aziatische roots.

Mari raakte na de geboorte van haar eerste kindje zo gepassioneerd over wasbare luiers dat ze wilde proberen om wasbare luiers bekender en normaler te maken door stijlvolle en kwalitatief goede luiers aan te bieden. Dit wilde ze combineren met haar andere doel: het helpen van families met beperkte financiële middelen, want niemand zou zich zorgen hoeven te maken over het aanschaffen van basisbenodigdheden voor zijn kindje. Dit heeft geleid tot het Fluff and Beyond Program voor families in nood in de US. Voor elke verkochte luier gaat er een luier naar dit doel.

De luiers van Petite Crown worden ontworpen door Mari zelf. Ze zijn stijlvol en praktisch, van goede kwaliteit en zoveel mogelijk van 100% natuurlijke materialen.

De productie vindt op een ethische manier plaats bij een lokale fabriek in China. De fabriek bestaat zo’n 10 jaar en de meeste personeelsleden werken er vanaf het begin. De arbeidsvoorwaarden en het arbeidsethos zijn zeer goed. En er wordt voor een eerlijke prijs geproduceerd. Mari heeft nauw contact met de Chinese familie die eigenaar is van de fabriek.

© 2019 - 2023 Lieveluiers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel